Wat komt erbij kijken?

Wat komt erbij kijken?
Zoals bij zoveel programma’s over diëten komen er specifieke methoden kijken. Hieronder zetten we er een aantal op een rij.

Eiwitten
Veel onderzoeken en studies hebben bewezen of aangetoond dat magere voeding met een hoog eiwitgehalte, mits goed toegepast en aangevuld door het gebruik van aminozuren, kunnen bijdragen aan het afslanken. Dit terwijl suikers en verzadigde vetzuren het afvallen eerder kunnen belemmeren. Deze specifieke kennis vloeit samen in een berekening van punten, hierdoor is het makkelijker om gezonde voedingsmiddelen te kiezen en daarmee gezonder af te vallen.

zwemmenBewegen en trainen
Iedereen heeft er baat bij om meer te bewegen. Het is gezonder en bevordert ook de afvalresultaten. Doe vooral de beweegactiviteiten die je ook leuk vindt, dan blijf je plezier erin houden zodat je het ook vol kan houden. Of je gaat dansen, fitnessen of gaat fietsen; het draagt allemaal bij tot een actiever leven waardoor je meer afslankt.

Samen doen
Het bovenstaande is natuurlijk leuk en goed individueel toe te passen. De kracht van is juist het samendoen. Met een coach of via de digitale middelen die WW Weight Watchers ter beschikking stellen kun je samen met anderen kennis delen en sportactiviteiten samen ontplooien. De kracht is door het samen af te slanken, de motivatie hoog is en blijft.


Weg met die kilo

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!